Tko smo mi i što radimo?

Poslovanje poduzeća bazira se na zadovoljenju potreba poslovnih partnera za ljudskim potencijalima (tvrtka „vanjski partner“) na hrvatskom, ali i inozemnom tržištu. Težište poslovnih aktivnosti je podjednako raspodijeljeno na radioničku proizvodnju metalnih dijelova, nadopunu ljudskih kapaciteta kao i na certifikaciju sustava i osoblja u području zavarivanja i osposobljavanja za rad sa materijalima i strojevima za koje su potrebne dodatne edukacije.
2022. godine prošireno poslovanje te izgradanja proizvodne hale na lokaciji Hrupine 22, Prelog.

S obzirom da smo svjesni da su ljudi pokretač kompanije, trudimo se da su naši zaposlenici zadovoljni Naše klijente shvaćamo kao partnere te se tako prema njima i odnosimo. Želimo stvoriti povjerenje te dugoročnu zajedničku suradnju.

NAŠA MISIJA

Kroz odnose povjerenja osiguravamo razvoj i održavanje stabilnih i dugoročnih poslovnih odnosa sa partnerima promovirajući standarde zaštite na radu i kvalitete u području zavarivanja, inženjeringa i certifikacije poslovnih sustava i procesa s naglaskom na jačanje tržišne pozicije i prepoznatljivosti na istom.

NAŠA VIZIJA

Kroz koheziju usluga na tržištu svojim klijentima postati referentna i prepoznatljivi partner u promociji tehnološkog napretka i dugoročne održivosti.

  • Neprekidno nadograđujemo svoju ponudu s ciljem da zadovoljimo želje i potrebe naših kupaca.
  • Nudimo visoku fleksibilnost za preuzimanje i vraćanje robe. Koristeći kombinaciju vlastitih transportnih kapaciteta i vanjskih prijevoznika u mogućnosti smo dostaviti i preuzeti robu bez obzira na lokaciju.

NAŠA STATISTIKA

65

ZAPOSLENIH

150+

REFERENCA IZA NAS

22

STALNA PARTNERA

USKORO!

RADI SA NAMA

Ukoliko imate pitanja, porjekt ili potrebu za našom uslugom

TOP

For Suppliers and Third-Party Intermediaries

This COC defines the basic requirements placed on suppliers and third-party intermediaries of Summa con concerning their responsibilities towards their owners and enviroment. The supplier and/or third party intermediary declares herewith to:

Legal compliance 

Human rights 

To ensure respect of all internationally proclaimed human rights by avoiding causation of and complicity in any human right violations. Heightened attention shall be paid to ensuring respect of human rights of specifically vulnerable rights holder, such as women, children or migrant workers, or of (indigenous) communities.

When using private or state security forces, ensure that the human rights of employees and other rights holders are respected (in particular, no use of physical or psychological force, except in case of legitimate self-defense).

Environmental and climate protection, protecting of natural resources

Fair operating practices

Comply with the applicable export, import, customs and foreign trade regulations.

Responsible mineral sourcing 

Grievance mechanism 

Supply chain 

English