Dugoročni ciljevi
našeg poduzeća


Stvaranje poslovnih rezultata koji će doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke i prepoznatljivosti uz zadovoljstvo zaposlenika i poslovnih partnera.

O nama


Tvrtka Summa-con d.o.o. osnovana je  2017. godine s primarnom djelatnošću proizvodnje metalnih konstrukcija i njihovih dijelova.

Poslovanje poduzeća bazira se na zadovoljenju potreba poslovnih partnera za ljudskim potencijalima (tvrtka „vanjski partner“) na hrvatskom ali i inozemnom tržištu te certifikacija sustava i osoblja u području zavarivanja i osposobljavanja za rad sa materijalima i strojevima za koje su potrebne dodatne edukacije.


Vizija

Kroz koheziju usluga certifikacije sustava, obuke osoblja te podrškom pri dopuni kapaciteta ljudskih potencijala svojim klijentima postati referentna i prepoznatljiva tvrtka sa ciljem promocije tehnološkog napretka i dugoročne održivosti.

Misija

Kroz odnose povjerenja osiguravati razvoj i održavanje stabilnih i dugoročnih poslovnih odnosa sa partnerima promovirajući standarde kvalitete u području zavarivanja, inženjeringa i certifikacije poslovnih sustava i procesa s naglaskom na jačanje tržišne pozicije implementacijom znanja i iskustva.

Kao ciljno tržište mogu se istaknuti organizacije koje imaju deficit ljudskih potencijala u području zavarivanja i bravarskih poslova te organizacije i tvrtke sa potrebom certifikacije sustava i osoblja prema specijaliziranim normama.